Foto: Eirik Evjen

Fra Lystang Glamping
Fra Lystang Glamping

Fra Lystang Glamping
Fra Lystang Glamping

Foto: Eirik Evjen

1/16

NYHET 2021! I mai åpner vi Lystang Glamping ved Heddalsvatnet, ikke langt fra Notodden og Bø i Telemark. For par, familier, venninner eller grupper.

                           

(Det blir ikke lenger glamping i regi av Glamping Norge ved Thorbjørnrud hotell eller i Hallingdal feriepark, men fortsatt glamping ved Sandviken Camping)

GLAMPING - GLAMORØS CAMPING

Glem alt du vet om telting….. Opplev glamping - eller glamorøs camping.

Bo i et av våre store telt (5 eller 6 m i diameter, 3 m takhøyde i sentrum) som er koselig og stilig innredet med senger, dyner, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. 

 

Teltene har elektrisitet og vifteovn og er lune, tørre og superkoselige uansett vær. Bunnen går høyt opp langs siden og er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som "aircondition".

 

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og med solskimmer på teltduken, og opplev stemningen når teltene står og lyser i kveldsmørket. Gjestene våre bruker ofte ord som "fantastisk" og "magisk".

 

Mai-sept 2021 kan du leie telt for 2-5 personer ved Lystang Glamping (ved Heddalsvatnet, nær Notodden og Bø i Telemark) og hos vår samarbeidspartner Sandviken Camping (Tinnsjø i Telemark, nær Rjukan).  

Om du har lyst på ditt eget glampingtelt, anbefaler vi en titt i nettbutikken vår. De er supre å ta med på camping og å ha i hagen som hagestue, hagepaviljong (med opprullede vegger), til ungene, som anneks.

 

 

 

Lyst på ditt eget glampingtelt?
Ta en titt i nettbutikken vår her

Vi har telt med diameter 3 - 6 m, Sibley-modellene Ultimate, Pro og ProTech har opprullbare vegger og innerdør med myggnetting, ProTech har i tillegg ekstravegger med myggnetting.

Sommerens opplevelse!
20160528_210429.jpg

En unik opplevelse for både turister og fastboende.

Ta med kjæresten, en venn eller familien, og opplev

den fantastiske stemningen i våre glampingtelt!

glamping_norge_logo_blue.jpg